Nieuws

Lees hier de laatste nieuwtjes, wedstrijdverslagen en ontwikkelingen die spelen binnen de club. 

 • Groen-witten troeven Bevelanders af in eigen huis

  Groen-witten troeven Bevelanders af in eigen huis

  Een somber en regenachtig Sportpark “Campen” was het decor waarin onze groen-witten Bevelanders met 0-2 de baas waren. Na een zeer matige 1e helft, werd in de 2e helft orde op zaken gesteld en met twee treffers in vier minuten definitief afstand genomen van de thuisploeg.

  Lees verder
 • Groen-witten boeken tegen De Noormannen tweede thuisoverwinning

  Groen-witten boeken tegen De Noormannen tweede thuisoverwinning

  In de thuiswedstrijd tegen De Noormannen bleek een tijdsbestek van vier minuten in de 1e helft voldoende voor onze groen-witten om de wedstrijd te beslissen en een 2-0 overwinning te boeken.

  Lees verder
 • RABO ClubSupport

  RABO ClubSupport

  Wij doen dit jaar mee aan Rabo ClubSupport! En elke stem is geld waard. Kunnen wij rekenen op die van jou? Kijk dan snel op Rabobank.nl/clubsupport

  Lees verder
 • Groen-witten minder effectief dan opponent Nieuwdorp

  Groen-witten minder effectief dan opponent Nieuwdorp

  In een niet al te hoogstand duel hebben onze groen-witten op bezoek bij Nieuwdorp een lesje in effectiviteit gekregen. Bovendien was de thuisploeg feller in de duels, waardoor het uiteindelijk de terechte winnaar genoemd mag worden, al werd het in de slotfase nog spannend toen onze groen-witten terug in de wedstrijd kwamen. Verder dan de aansluitingstreffer kwamen ze niet, waardoor Nieuwdorp met een 3-2 overwinning aan het langste eind trok.

  Lees verder
 • Groen-witten starten competitie met overtuigende zege op promovendus De Patrijzen

  Groen-witten starten competitie met overtuigende zege op promovendus De Patrijzen

  Na een moeizame bekercampagne zijn onze groen-witten de ouverture van de competitie goed doorgekomen. Een eenvoudige en ruime zege op De Patrijzen leverden de eerste drie punten van dit seizoen op.

  Lees verder
 • Groen-witten uitgeschakeld in bekertoernooi na verlies tegen Breskens

  Groen-witten uitgeschakeld in bekertoernooi na verlies tegen Breskens

  Na verlies tegen Breskens zijn onze groen-witten roemloos ten onder gegaan in het bekertoernooi, meer dan een derde plaats zit er niet in. Door de 3-2 winst van Breskens op onze groen-witten in dit cruciale bekertreffen is het verzekerd van de knock-out fase in het bekertoernooi.

  Lees verder
 • Uitnodiging ledenvergadering d.d. 30-09-2019

  Uitnodiging ledenvergadering d.d. 30-09-2019

  UITNODIGING voor de ledenvergadering op maandag 30 september 2019 om 19.30 uur in de kantine.

  Lees verder
 • Zaamslag en HVV '24 houden elkaar in evenwicht tijdens tweede bekerduel

  Zaamslag en HVV '24 houden elkaar in evenwicht tijdens tweede bekerduel

  In het tweede bekerduel moesten onze groen-witten genoegen nemen met één punt. Op het eigen sportpark speelde de ploeg van trainer Dominique D’Hooge met 1-1 gelijk tegen HVV ’24 en was daarmee de meest gelukkige.

  Lees verder
 • Moeizame zege groen-witten in eerste bekerwedstrijd

  Moeizame zege groen-witten in eerste bekerwedstrijd

  Op Sportpark De Boomwai in Graauw speelden onze groen-witten een zeer moeizame wedstrijd waarin ze de plaatselijke trots maar nipt met 1-2 wisten te verslaan.

  Lees verder
 • Lidmaatschap opzeggen

  Lidmaatschap opzeggen

  Om administratieve redenen willen wij iedereen die zijn/haar lidmaatschap wil opzeggen verzoeken dit te doen op uiterlijk 15 juli a.s.

  Aan iedereen die zich na deze datum afmeld zijn wij genoodzaakt om administratiekosten in rekening te brengen.

  Uitleg over het opzeggen van het lidmaatschap is elders op de website (onder Vereniging-Contributies) na te lezen.

  Lees verder
 • Sport- en speeldag

  Sport- en speeldag

  Zaterdag 24 augustus.
  10.00 - 16..30 uur
  Locatie VV Zaamslag. 

  Lees verder
 • Geen tweede klasse voor VV Zaamslag 1

  Geen tweede klasse voor VV Zaamslag 1

  Bijgaand de foto's van de finale van de nacompetitie, SV Walcheren 1 - VV Zaamslag 1.

  Lees verder
 • Op naar de finale

  Op naar de finale

  Beste leden,

  Aanstaande zaterdag speelt ons eerste elftal de finale van de nacompetitie tegen SV Walcheren! Inzet is een plek in de tweede klasse voor het seizoen 2019-2020.

  Lees verder
 • Groen-witten naar finale nacompetitie na knappe zege op Prinsenland

  Groen-witten naar finale nacompetitie na knappe zege op Prinsenland

  Onze groen-witten zijn er in geslaagd om na D.F.C. ook Prinsenland op overtuigende wijze te verslaan. In een zeer sportieve wedstrijd trok de ploeg van Dominique D’Hooge en Henk Michels met niet mis te verstane cijfers (1-5) aan het langste eind en plaatsten zich voor de finale op zaterdag 15 juni a.s., waarin Walcheren de tegenstander zal zijn.

  Lees verder
 • 2e ronde nacompetitie

  2e ronde nacompetitie

  Na de uitstekende overwinning afgelopen zaterdag van onze groen-witten op D.F.C. in Dordrecht is Prinsenland a.s. zaterdag in de 2e ronde de volgende tegenstander.   

  Lees verder
 • Overtuigende zege groen-witten op D.F.C. in eerste ronde nacompetitie

  Overtuigende zege groen-witten op D.F.C. in eerste ronde nacompetitie

  Op bezoek bij D.F.C. (Dordrechtsche Football Club), één van de oudste voetbalverenigingen van het land (opgericht 1883), hebben onze groen-witten een uitstekende prestatie neergezet. Met maar liefst 0-4 werd de thuisploeg teruggewezen, waardoor deze ploeg ook volgend seizoen weer in de 3e klasse B mag uitkomen.

  Lees verder
 • Nacompetitie tegen DFC in Dordrecht

  Nacompetitie tegen DFC in Dordrecht

  A.s. zaterdag (1 juni) spelen onze groen-witten om 14.30 uur in Dordrecht de eerste wedstrijd in de nacompetitie tegen DFC. Het sportpark van DFC is gelegen pal naast het stadion van FC Dordrecht aan de Krommedijk.

  Lees verder
 • Groen-witten sluiten reguliere competitie af met nederlaag

  Groen-witten sluiten reguliere competitie af met nederlaag

  Met de zekerheid van nog een nacompetitiewedstrijd in het achterhoofd en de afwezigheid van een aantal vaste waarden in het basiselftal werd, na een zeer matig eerste uur, in Koudekerke een 2-1 nederlaag geleden tegen VCK.

  Lees verder
 • Groen-witten stellen kampioensfeest ‘s Heer Arendskerke nog even uit

  Groen-witten stellen kampioensfeest ‘s Heer Arendskerke nog even uit

  Door een vroeg doelpunt van Peter Dieleman leken onze groen-witten lange tijd af te stevenen op een overwinning, maar een kwartier voor tijd kwam de koploper op gelijke hoogte door een van richting veranderde vrije trap. Deze 1-1 was ook de eindstand en mede doordat concurrent Luctor Heinkenszand geen fout maakte moet ‘s Heer Arendskerke nog een week wachten voordat het kampioenschap gevierd kan worden.

  Lees verder
 • Groen-witten beleven productieve middag in Kamperland

  Groen-witten beleven productieve middag in Kamperland

  Door een 0-5 overwinning van onze groen-witten op Bevelanders en de winst van koploper ’s Heer Arendskerke, dat daarmee de 3e periode op haar naam schrijft, is de ploeg verzekerd van nacompetitievoetbal. Als beste ploeg in de eindrangschikking zonder periodetitel, zal de ploeg van Dominique D’Hooge aan het eind van de rit de periodetitel van de kampioen overnemen.

  Lees verder
 • Groen-witten niet verder dan gelijkspel tegen Kruiningen

  Groen-witten niet verder dan gelijkspel tegen Kruiningen

  Onze groen-witten zijn er niet in geslaagd om het thuisduel tegen het laag geklasseerde Kruiningen in winst om te zetten. Na een 0-0 ruststand vocht Kruiningen zich naar een 1-1 gelijkspel.

  Lees verder
 • Derde plaats steviger in handen na winst op Walcheren

  Derde plaats steviger in handen na winst op Walcheren

  Op Sportpark Bonedijke hebben onze groen-witten een uitstekende zege geboekt op Walcheren. Nadat de thuisploeg na tien minuten op voorsprong was gekomen, werd deze stand nog voor rust omgebogen in een 1-3 voorsprong. In de 2e helft werd deze voorsprong verder uitgebouwd naar een mooie 2-5 overwinning.

  Lees verder
 • Groen-witten weten koploper Luctor Heinkenszand niet te bedwingen

  Groen-witten weten koploper Luctor Heinkenszand niet te bedwingen

  Het is onze groen-witten niet gelukt om de koploper één of meer punten af te snoepen. In de 1e helft waren ze de betere ploeg en kregen de beste kansen, maar na rust vloeiden de krachten weg, was Luctor Heinkenszand de betere ploeg en moesten onze groen-witten in de 67e minuut capituleren. Uiteindelijk werd het nog 0-2.

  Lees verder
 • Groen-witten met hangen en wurgen langs VC Vlissingen

  Groen-witten met hangen en wurgen langs VC Vlissingen

  Met de nodige moeite hebben onze groen-witten op het eigen sportpark een zeer zwaar bevochten 3-2 overwinning geboekt op rode lantaarndrager VC Vlissingen. Na twee keer een achterstand te hebben weggewerkt, schoot Hylke Stroo zijn ploeg in de laatste minuut van de officiële speeltijd naar de overwinning.

  Lees verder
 • Groen-witten falen tegen VC Vlissingen

  Groen-witten falen tegen VC Vlissingen

  Op het knollenveld aan de Irislaan in Vlissingen hebben onze groen-witten in een uiterst sportief verlopen duel tegen hekkensluiter VC Vlissingen een wanvertoning afgeleverd en deze afgesloten met een doelpuntloos gelijkspel.

  Lees verder
 • Verdiende zege groen-witten in thuisduel tegen Veere

  Verdiende zege groen-witten in thuisduel tegen Veere

  Onze groen-witten hebben hun zesde thuisoverwinning geboekt. Tegen Veere, de nummer 10 van de ranglijst, werd verdiend met 2-1 gewonnen door doelpunten van het spitsenduo Peter Dieleman en Niek Luime. Daardoor handhaaft de ploeg zich op de vierde plaats en heeft het uitzicht op meer.

  Lees verder
 • Groen-witten trekken aan het langste eind tegen De Noormannen

  Groen-witten trekken aan het langste eind tegen De Noormannen

  Doelman Dominique Pijpelink sta-in-de-weg voor spitsen De Noormannen. Op sportpark de Prelaat onder de vuurtoren van Westkapelle hebben onze groen-witten een benauwde 2-1 overwinning uit het vuur gesleept. Door deze overwinning blijft de ploeg uitzicht houden op een top drie klassering.

  Lees verder
 • Groen-witten gelukkigste ploeg in treffen met Kapelle

  Groen-witten gelukkigste ploeg in treffen met Kapelle

  In een sportief en spannend duel op het zonnige sportcomplex “Groene Woud” in Kapelle leken de gelijknamige thuisploeg en onze groen-witten af te stevenen op een doelpuntloze remise. Echter in de slotfase sloegen onze groen-witten genadeloos toe. Rechtsback Maikel Krans, mee naar voren gekomen bij een hoekschop bezorgde met een halve omhaal zijn ploeg de drie punten.

  Lees verder
 • Groen-witten bewijzen zichzelf slechte dienst door te verliezen bij GPC Vlissingen

  Groen-witten bewijzen zichzelf slechte dienst door te verliezen bij GPC Vlissingen

  In een bijzonder slechte wedstrijd hebben onze groen-witten een 2-0 nederlaag geleden tegen GPC Vlissingen en hebben daardoor hun goede uitgangspositie in de 2e periode en de aansluiting met de top drie in de totaal rangschikking alweer uit handen gegeven.

  Lees verder
 • Groen-witten doen goede zaken na winst op FC Dauwendaele

  Groen-witten doen goede zaken na winst op FC Dauwendaele

  Door een vrij gemakkelijke 5-0 overwinning op FC Dauwendaele hebben onze groen-witten uitstekende zaken gedaan in de strijd om de 2e periode. Bovendien heeft de formatie van trainer Dominique D’Hooge na deze zege en de gunstige andere uitslagen de top drie van de ranglijst in het vizier.

  Lees verder
 • Groen-witten boeken zege op RCS dankzij vroeg doelpunt

  Groen-witten boeken zege op RCS dankzij vroeg doelpunt

  Onze groen-witten zijn goed uit de winterstop gekomen. In de het lastige thuisduel tegen RCS bleek het doelpunt van Koen Post in de 7e minuut doorslaggevend...

  Lees verder
 • Contract met Dominique D'Hooghe verlengd

  Contract met Dominique D'Hooghe verlengd

  We zijn verheugd te kunnen meedelen dat en Dominique D’Hooghe de samenwerking met nog een seizoen verlengt hebben.
  Dominique is dus ook in het seizoen 2018-2019 onze hoofdtrainer!

  Lees verder
 • Nieuwe website!

  Nieuwe website!

  Vernieuwde website vvzaamslag.nl
  De website van onze vereniging (www.vvzaamslag.nl) is recentelijk volledig vernieuwd. Afgelopen maanden is er door de werkgroep (Ruben de Haas, Senna Riemens en Marco Hamelink) hard aan gewerkt en we zijn trots op het resultaat!

  Lees verder
 • Zaamslag Rockt

  Zaamslag Rockt

  Op zaterdag 2 februari is het weer tijd voor een feestje op Sportpark 't Durp (Zaamslag)!
  De feestavond 'VV ZAAMSLAG ROCKT' start direct na de wedstrijd VV Zaamslag - RCS Oost-Souburg (Vlissingen).

  's Avonds komt de Monte Moro Band optreden én natuurlijk gaan dan de voetjes van de vloer!

  Aanvang wedstrijd: 14:30 uur

  Lees verder
 • In en tegen Kruiningen zetten Groen-witten ongeslagen reeks voort

  In en tegen Kruiningen zetten Groen-witten ongeslagen reeks voort

  Voor de zesde wedstrijd op rij is de ploeg van trainer Dominique D’Hooge ongeslagen gebleven. 

  Lees verder
 • Moeizame thuis overwinning Zaamslag 1 tegen Bevelanders

  Moeizame thuis overwinning Zaamslag 1 tegen Bevelanders

  In een weinig hoogstaande pot voetbal van beide kanten hield VV Zaamslag 1 toch 3 punten over.

  Lees verder
 • Groen-witten scoren in extra tijd winnende treffer tegen RCS

  Groen-witten scoren in extra tijd winnende treffer tegen RCS

  Al vroeg in de wedstrijd kwamen onze groen-witten op een 0-1 voorsprong, welke tien minuten later verdubbeld werd naar 0-2. 

  Lees verder
 • Groen-witten uitgeschakeld in bekertoernooi door Tern. Boys

  Groen-witten uitgeschakeld in bekertoernooi door Tern. Boys

  Tern. Boys kende de nodige moeite met onze groen-witten in de 2e ronde van het bekertoernooi. 

  Lees verder
 • Groen-witten in extremisch langszij Kapelle

  Groen-witten in extremisch langszij Kapelle

  In een tumultueuze slotfase kwamen onze groen-witten diep in blessuretijd op gelijke hoogte met Kapelle.

  Lees verder
 • In Veere boeken groen-witten eerste uitoverwinning

  In Veere boeken groen-witten eerste uitoverwinning

  Na een teleurstellende reeks van twee nederlagen en een gelijkspel hebben onze groen-witten eindelijk weer eens een overwinning te pakken.

  Lees verder
 • Gehalveerde selectie groen-witten niet verder dan gelijkspel tegen De Noormannen

  Gehalveerde selectie groen-witten niet verder dan gelijkspel tegen De Noormannen

  De thuiswedstrijd tegen De Noormannen was een spannende wedstrijd waarin de doelpunten schaars waren. 

  Lees verder
 • Groen-witten voorlopig in de hoek waar de klappen vallen

  Groen-witten voorlopig in de hoek waar de klappen vallen

  In het thuisduel tegen VCK zat het bepaald weer niet mee. Wesley Dieleman opende halverwege de 1e helft nog wel de score, maar ruim vijf minuten later viel de gelijkmaker uit het niets. 

  Lees verder
 • Groen-witten verliezen ook tweede uitduel

  Groen-witten verliezen ook tweede uitduel

  Onze groen-witten verlieten met lege handen het sportpark in ’s Heer Arendskerke. 

  Lees verder
 • Niets lukt tegen Wieldrecht, het is over en uit

  Niets lukt tegen Wieldrecht, het is over en uit

  Vorige week was hij nog het goudhaantje voor zijn ploeg, vandaag tegen Wieldrecht lukte er helemaal niets. 

  Lees verder
 • Groen-witten rekenen af met Den Bommel in eerste ronde van nacompetitie

  Groen-witten rekenen af met Den Bommel in eerste ronde van nacompetitie

  In de nacompetitie voor promotie naar de 2e klasse hebben onze groen-witten de eerste horde genomen. 

  Lees verder
 • Verlies voor groen-witten in laatste thuiswedstrijd van het seizoen

  Verlies voor groen-witten in laatste thuiswedstrijd van het seizoen

  In de laatste competitiewedstrijd van het seizoen stond er voor onze groen-witten niets meer op het spel. 

  Lees verder
 • Groen-witten nemen zoals verwacht de punten mee uit Wemeldinge

  Groen-witten nemen zoals verwacht de punten mee uit Wemeldinge

  Na een goede 1e helft waarin onze groen-witten vrij eenvoudig een 0-3 voorsprong namen, liep het na rust nog bijna verkeerd af.

  Lees verder
 • Groen-witten moeten hoofd buigen voor frisser ogend Kapelle

  Groen-witten moeten hoofd buigen voor frisser ogend Kapelle

  Na het winnen van de 2e periode op Hemelvaardag bleek tegen Kapelle duidelijk dat slechts één dag rust te weinig was voor onze groen-witten. 

  Lees verder
 • Groen-witten doen wat ze moeten doen, winnen van Kruiningen

  Groen-witten doen wat ze moeten doen, winnen van Kruiningen

  De voorlaatste wedstrijd in de strijd om de 2e periode tegen Kruiningen is na een stroeve start overtuigend met 4-1 gewonnen. 

  Lees verder
 • Groen-witten naar ruime overwinning in laatste poule wedstrijd

  Groen-witten naar ruime overwinning in laatste poule wedstrijd

  Onze groen-witten hadden een relatief makkelijke middag. In een eenzijdige wedstrijd ondervond de ploeg van trainer Dominique D’Hooge zeer weinig tegenstand van zaterdag 4e klasser MZVC uit Middelburg.

  Lees verder
 • We zijn van start

  We zijn van start

  Afgelopen week is de voorbereiding van het eerste elftal begonnen.

  Lees verder
 • Groen-witten te sterk voor WIK '57

  Groen-witten te sterk voor WIK '57

  Ook het tweede bekerduel heeft onze groen-witten drie punten opgeleverd.

  Lees verder
 • T'is weer begonnen

  T'is weer begonnen

  Onze groen-witten moesten even op gang komen tegen de kersverse zondag 4e klasser.

  Lees verder
 • Gelijkspel tegen GPC Vlissingen voelt als verlies voor groen-witten

  Gelijkspel tegen GPC Vlissingen voelt als verlies voor groen-witten

  Op sportpark ’t Durp zijn onze groen-witten er niet in geslaagd af te rekenen met GPC Vlissingen.

  Lees verder
 • Groen-witten tonen veerkracht en buigen schier onmogelijke achterstand om tegen 's Heer Arendskerke

  Groen-witten tonen veerkracht en buigen schier onmogelijke achterstand om tegen 's Heer Arendskerke

  Na een dramatisch start en een 2-0 achterstand binnen vier minuten hebben onze groen-witten veerkracht getoond. 

  Lees verder
 • Sleutelduel in 2e periode tussen groen-witten en Walcheren eindigt onbeslist

  Sleutelduel in 2e periode tussen groen-witten en Walcheren eindigt onbeslist

  Het inhaalduel tussen onze groen-witten en Walcheren dat er nog toe deed in de strijd om de 2e periode is geëindigd zoals het begon. 

  Lees verder
 • Groen-witten oppermachtig in eerste thuisduel

  Groen-witten oppermachtig in eerste thuisduel

  In een zeer eenzijdige wedstrijd hadden onze groen-witten verbazend weinig tegenstand te dulden van GPC Vlissingen. 

  Lees verder

Sponsoren