In Memoriam

In Memoriam

Op zondag 1 augustus bereikte ons het droevige bericht dat die dag op 88 jarige leeftijd onze erevoorzitter Kees Dees is overleden.

Kees, de vader van onze huidige voorzitter Jan Dees, is 37 jaar (21 juni 1968 t/m 30 juni 2005) voorzitter geweest van onze vereniging. Na zijn aftreden in 2005 is hij benoemd tot erevoorzitter van V.V. Zaamslag. Al die tijd is hij betrokken gebleven bij het wel en wee van onze vereniging en bleef hij bovenal een trouwe supporter. Zo was hij tot een jaar geleden altijd van de partij bij de wedstrijden van het 1e elftal, zowel uit als thuis. Zelden miste hij een wedstrijd van het 1e elftal, zoals ook in de jaren dat we op 1e klasse niveau speelden en verre busreizen moesten maken. Volop genoot hij als we gewonnen hadden, maar daar stond tegenover dat hij niet te genieten was als we hadden verloren.

Wij wensen zijn vrouw Jannie, zijn kinderen Jan en Jacqueline, Karin en alle klein- en achterkinderen heel veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.

De begrafenis is zaterdagmorgen om 11.00 uur alleen voor genodigden, maar iedereen die dat wil kan Kees een laatste groet brengen zaterdag in een erehaag op weg naar de begraafplaats om ongeveer 12.00 uur.

Bestuur V.V. Zaamslag

Sponsoren