T'is weer begonnen

Onze groen-witten moesten even op gang komen tegen de kersverse zondag 4e klasser, maar nadat halverwege de 1e helft de score werd geopend ging het vrij makkelijk. Na een 0-3 stand bij rust, werd de voorsprong na rust uitgebouwd naar een 0-5 eindstand.

Vooraf aan dit duel kende de thuisploeg de nodige zorgen. Hun velden waren volgens de gemeente Hulst vanwege de droge periode niet speelklaar, dus moest gezocht worden naar een alternatief en dat werd gevonden in de vorm van het complex van het voormalige V.V. Terhole. Het duel tussen de broers Martijn en Dennis van Passel werd dus afgewerkt op het “prachtige” sportcomplex in Terhole, waar men niet de beschikking had over een kantine, maar gelukkig wel over kleedkamers en een speelveld waar niet al te veel gras op stond. Menig speler had op zijn bucketlist staan om ooit nog een keer te mogen spelen op het sportpark in Terhole en dus ging die wens vandaag voor menigeen in vervulling.

In een decor dat erg leek op een aflevering van FC De Kampioenen mochten onze groen-witten aftrappen in de eerste officiële wedstrijd van het seizoen, die onder leiding stond van scheidsrechter Bruggeman uit Heinkenszand. Na een gelijk opgaande strijd in het eerste kwartier, waarin beide elftallen een uitstekende mogelijkheid onbenut lieten (Hylke Stroo blokte eerst een schot van Vogelwaarde en kopte even later op de paal), trokken onze groen-witten het initiatief naar zich toe en moest Vogelwaarde zich beperken tot verdedigen.