VV Zaamslag- VC Vlissingen

Wegens ziekte van onze onze vaste fotograag en verslaggever, Rein Boeije, deze keer een alternatieve (foto) reportage van Hans Rademakers.
Zaamslag startte goed aan de wedstrijd. Met veel energie werden de gasten uit Vlissingen afgejaagd en die hadden het zichtbaar moeilijk met deze speelwijze. In de eerste helft kreeg Zaamslag goede kansen via Lars de Jonge en Senna Bunt, maar helaas wisten zij niet te scoren. Het gebrek aan scorend vormogen nekte Zaamslag helaas opnieuw. In de tweede helft vloeiden de krachten bij Zaamslag weg en kwam Vlissingen af en toe goed door. Bij vlagen lieten ze zien over een aantal technisch goede voetballers te beschikken.  De verdediging onder leiding van Guido Vinke hield echter toch nog vrij eenvoudig stand.  Aan de andere kant stond het vizier van Wout Hamelink niet op scherp. Zijn schot ging net langs de verkeerde kant van de paal. Zo leek het een typische 0-0 wedstrijd te worden. Helaas dacht de scheidsrechter van dienst daar anders over.  Een bal die door Brian van Hoorn werd opgeruimd, kwam via de voet van een Vlissingen speler bij keeper Guido Vinke, die de bal ving en meteen terug in het spel bracht. De scheidsrechter oordeelde terugspeelbal en besloot een indirecte vrije trap op kansrijke positie in de zestienmeter toe te kennen. Dit cadeautje werd door Morad Bobouh vakkundig uitgepakt, 0-1.

Een zure nederlaag. Al weken spelen de Groen-Witten goed mee, maar is het niet effectief genoeg om dit om te zetten in broodnodige punten. As dinsdagavond wordt om 20.00 uur de wedstrijd tegen GPC uitgespeeld. De wedstrijd wordt hervat met 0-0 stand en nog 3 minuten te spelen. As zaterdag staat dan de lastige uitwedstrijd tegen Dauwendaele op het programma.